B-Efficient nieuwsbrief – December 2020 - EU Business Awards 2020

EU Business : Benelux enterprise awards 2020

B-Efficient is zeer fier een  "Benelux enterprise award" van EU Business magazine te ontvangen.

Persbericht:

Verenigd Koninkrijk, 2020 - EU Business News Magazine heeft de winnaars van de Benelux Awards van dit jaar bekendgemaakt.

Ondanks een jaar vangrote onrust en onzekerheid, zijn er bedrijven in de Benelux (en zelfs daarbuiten) die andere manieren blijven vinden om succes te boeken.  Of het nu gaat om het betreden van nieuwe markten of het kapitaliseren van nieuwe technologieën, 2020 is een jaar van verandering en katalysatoren geweest.

We hebben geprobeerd om degenen te vieren die een enorme mate van veerkracht en ondernemerschap tonen in deze moeilijke tijden.

Award coördinator Edward Faulkner opmerkingen over het succes van de winnaars: "Felicitaties aan iedereen erkend in dit programma - ik wil u veel succes wensen in de toekomst." .

EU Business News is trots op deprijzen en de winnaars. Als zodanig, zeer een van onze winnaars kan er zeker van zijn dat hun succes verdiend is.

We hebben het bedrijf B-Efficient afgelopen 12 maanden  zorgvuldig geëvalueerd  om ervoor te zorgen dat onze prestigieuze prijzen zeer verdiend zijn..

Voor meer informatie over de winnaar en om een overzicht te krijgen van de "best of the best" werkmethoden, bezoek : www.business-news.eu/winners/b-efficient/   

 

Over EU Business News:

De EU is een vitale en opwindende regio, gevuld met bedrijven en individuen die unieke innovaties creëren, hun klanten over de hele wereld ondersteunen en uiteindelijk verandering teweegbrengen.

Eu Business News wil dan ook een inspirerendinzicht geven indeze spannende regio en de bedrijven en individuen die er actief zijn.

Meer dan alleen een tijdschrift, naast onze onlinepublicatie, EU Business News heeft ook een nieuwsbrief, een regelmatig bijgewerkte website en een reeks van awards programma's die de uitmuntendheid van bedrijven en mensen die hebben gewerkt   in deze dynamische regio showcase.