Onze in human resources zijn voor verschillende publieksgroepen bedoeld :

B-Efficient biedt maatoplossingen en diensten in HR aan voor KMO’s, op het vlak van opleiding, coaching en advies. B-Efficient biedt ook samen met zijn partners diensten op maat aan in payroll (loonberekening), werving en selectie en in outplacement.

B-Efficient biedt grote bedrijven oplossingen en diensten op maat aan in HR, op het vlak van opleiding, coaching en advies.

B-Efficient biedt oplossingen en diensten in HR op maat aan, op het vlak van opleiding, coaching en advies. Het geeft ook opleidingen aan groepen van werkzoekenden die langlopende opleidingen volgen (stagiairs).

B-Efficient vult de boekhoudkundige, financiële en fiscale deskundigheid van de zakenkantoren aan met een deskundigheid in human resources. Ze werken samen om het ondernemersproject van hun klanten tot een goed einde te brengen.

B-Efficient is een partner voor de sociale kantoren en sociale secretariaten, met een aanbod van diensten en oplossingen op maat op het vlak van opleiding, coaching en advies.

B-Efficient helpt iedereen bij zijn of haar professionele oriëntatie of heroriëntatie en bij elke kwestie van persoonlijke ontwikkeling die coaching vraagt.

Ontdek ons dienstenaanbod :