B-Efficient Nieuwsbrief - Maart 2020

TELEWERK - INSLUITING – CORONAVIRUS – COVID 19

Ons actieplan voor onze klanten

Beste klant,

 In het licht van de huidige omstandigheden (de coronavirusepidemie en de besluiten van de belgische regering en van de Nationale Veiligheidsraad) hebben we besloten om één noodactieplan voor te stellen.

 Veel bedrijven hebben gekozen voor telewerk om de continuïteit van hun activiteiten te garenderen waardoor hun werknemers zich moeten aanpassen aan een nieuwe manier van werken. Ze moeten zich anders organiseren en tools gebruiken die ze niet altijd gewend zijn.

 Deze angst-veroorzakende situatie kan leiden tot veel stress. Uw medewerkers hebben dus uwondersteuning meer dan ooit nodig. 

B-Efficient, gespecialiseerd in coaching, training en consulting in Human Resources Management, heeft zich georganiseerd om de continuïteit van haar activiteiten te waarborgen. Zij past zich aan deze insluitingsperiode aan en biedt de volgende diensten:

  • Coaching op afstand: individuele sessies, van de duur van uw keuze, over verschillende onderwerpen, kunnen snel worden georganiseerd. Hier zijn enkele voorbeelden van coaching verzoeken: emotiesbeheer, tijdsbeheer, persoonlijke ontwikkeling, burn-out preventie, Insights Discovery profielen, loopbaanbegeleiding, enz.
  • Op afstand tailormade opleidingen: opleidingen kunnen worden georganiseerd over de volgende onderwerpen: HR, organisatie, management, leiderschap, communicatie, sociaal recht, Insights Discovery, job search (zie onze website: https://www.b-efficient.be/nl/opleidingen-op-maat-en-buiten-belgie ).
  • Op afstand advies: onze HR consulenten, advocaten en arbeidsjuristen zijn beschikbaar voor alle vragen (via het adres: info@b-efficient.be ).

Wij gebruiken één van de volgende communicatietools: Skype, Microsoft Teams, Zoom en Moodle.

Wij nodigen u uit om voor uzelf, uw familie en uw medewerkers te zorgen.

Neem gerust met ons contact op als u daar behoefte aan heeft :

Vriendelijke groeten

Het hele B-Efficient team